Medisch Center Badhoevedorp.
Medisch Center Badhoevedorp. (Foto: Aangeleverd)

De huisarts die u verwacht en verdient

Het Medisch Center Badhoevedorp zet zich in voor persoonsgerichte zorg en wil patiënten meegeven dat ze niet hun ziekte zijn. Iedere persoon is uniek en verdient persoonlijke aandacht en behandeling.

Heeft u behoefte aan voldoende gesprekstijd, aandacht en goede informatie? Een huisarts die de zorg biedt die u verwacht én verdient? Altijd dezelfde vertrouwde gezichten?

Onze artsen hebben een achtergrond in integrale geneeskunde en helpen hun patiënten onder andere met behulp van leefstijladviezen. Zij kijken niet alleen naar fysieke klachten, maar letten ook op mentale, emotionele en sociale factoren.

Het Medisch Center Badhoevedorp wil gezondheidszorg bieden, niet alleen 'ziektezorg'. Medicatie is dan niet altijd de oplossing. Sterker nog: medicatie kan worden verminderd of zelfs afgebouwd. Bij het omkeren van Diabetes type 2.

Kleinschalige praktijk

De huisartsenpraktijk in het Medisch Center Badhoevedorp is een kleinschalige praktijk die zich nadrukkelijk toelegt op preventie, vitaliteit en optimalisatie van gezondheid. Bovendien is individuele aandacht voor de patiënt van groot belang. Wij vinden het belangrijk dat wanneer patiënten de spreekkamer uitlopen, ze zich gehoord en écht geholpen voelen. Onze patiënten moeten vitaal, optimaal en energiek door het leven gaan. Dát is ons doel.

Meer informatie

Wilt u meer weten, of vrijblijvend kennismaken met de artsen, assistentes en de praktijk? Maak direct een afspraak, telefonisch of online.

Wij maken graag kennis met u.

Voor meer informatie over de praktijk kunt u onze website bezoeken. Het adres is: www.medischcenterbadhoevedorp.nl/optimaal.. We zijn ook via email bereikbaar, u kunt ons mailen naar het volgende adres: contact@medischcenterbadhoevedorp.nl..


Medisch Center Badhoevedorp is gevestigd aan de Sloterweg 303, Badhoevedorp. Telefonisch bereikbaar onder nummer: 020-7054500.

Actueel nieuws

Voor actueel nieuws bijvoorbeeld over Corona kunt u ook onze site raadplegen we bieden hier altijd de laatste informatie over onze praktijk.


Afbeelding