Vernieuwde Westerpost

Nieuw-West – De trouwe lezers van dit blad zal het meteen zijn opgevallen: hun vertrouwde, lokale nieuws in een vernieuwd en modern jasje.

CeesFisser@Westerpost.nl

De nieuwe layout van de Westerpost staat voor heldere communicatie. Dat geldt zowel voor onze redactionele bijdragen, ingezonden aankondigingen en verslagen, als voor de herkenbaarheid van advertenties. Een frisse en strakke vormgeving draagt daar aan bij. Diverse lezers hebben al hun waardering laten blijken via onze Facebook-pagina “@dewesterpost” of e-mail info@westerpost.nl. Meer reacties zijn welkom!

Het zijn geen makkelijke tijden, ook niet voor uitgevers van lokale weekbladen. Diverse titels (namen van bladen) hebben de laatste jaren de concurrentie met internet niet overleefd. Om het voortbestaan van de Westerpost veilig te stellen, is de krant onderdeel geworden van Rodi Media. Dat betekent continuïteit van de journalistiek in de wijken waar deze krant verschijnt. RodiMedia is een bekende uitgever in Noord-Holland, met weekbladen van Den Helder tot Zaandam, Amsterdam stadsdeel Noord en nu ook in stadsdeel West, stadsdeel Nieuw-West en de gemeente Haarlemmermeer. In Nieuw-West vindt u ook de publicatie van de agenda’s van de Stadsdeelcommissie.
Wij besteden de grootste zorg aan de verspreiding van de Westerpost. Mocht het zo zijn dat u de krant niet ontvangt wilt u ons dan uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven. Ga naar www.westerpost.nl, menukeuze ‘Bezorging’. Of stuur een e-mail met postcode en huisnummer naar bezorging@westerpost.nl.Wanneer u gebruik maakt van internet, kunt u een digitale versie van de Westerpost lezen. Op www.westerpost.nl krijgt u via de keuze “E-paper archief” toegang tot de edities van de Westerpost van de laatste 10 jaar.