Buurtcamping anders dan anders
Buurtcamping anders dan anders (Foto: Aangeleverd)

Buurtcamping is anders dan anders

Dit jaar is onze Buurtcamping anders dan anders. Helaas kunnen we niet kamperen in ons Sloterpark. Maar dit mag een fijn thuisvakantieweekeind niet in de weg staan! In het weekend van 1 en 2 augustus zullen we een gezellige thuisvakantie organiseren. Een weekeind vol met activiteiten. Zodat we elkaar nog kunnen ontmoeten en we met elkaar kunnen ontspannen.

Doe mee met het weekeind en geef je op door de QR-code te scannen of ga naar www.nieuwwestkampeertthuis.nl en schrijf je in. Beste kampeerder, doe mee met ons thuisvakantieweekeind op 1 en 2 augustus!

Het programma is als volgt:

Opening: het weekend start zaterdag 1 augustus om 11:00 uur met een online opening. Deze zullen we via Zoom en via onze Facebooksite uitzenden.

Zaterdagmiddag: zal gevuld zijn met een digitale kruidenwandeling en real-life sport en spelactiviteiten voor kinderen door heel Nieuw-West. Op verschillende plekken zullen er activiteiten plaatsvinden waar kinderen zich voor op kunnen geven. Schrijf je in voor deze activiteiten via ons aanmeldformulier.

Zaterdagavond: na het gezamenlijke online eten is het tijd voor The voice of the Buurtcamping. De traditionele talentenjacht van onze Buurtcamping, voor een beperkt publiek bij de Natureluur. Heb je een uniek talent en wil je deze laten zien, laat je kunsten zien!

Stuur een mailtje naar sloterpark@debuurtcamping.nl en je doet mee met de talentenjacht. Wil je erbij zijn als publiek, geef je dan op. Mensen die er niet live bij zijn kunnen de Voice of the Buurtcamping ook volgen via Facebook en Zoom.

Zondag: op zondagochtend beginnen we de dag met een online yogasessie van onze vaste Jogalerares, Ria van Leeuwen. Te volgen via Facebook en Zoom. We sluiten om 12 uur de Buurtcamping af met de traditionele Bingo. De Bingo vindt live plaats bij de Natureluur. Hier kunnen maar een beperkt aantal mensen aan deelnemers vanwege de Corona maatregelen. Schrijf je in en doe mee!

Doe mee via Zoom

Ga naar deze link: http://tiny.cc/nieuwwestkampeertthuis. Vul je naam in en gebruik deze inlogcode: 562303. Ga naar www.zoom.us en registreer jezelf. Hulp nodig? Schroom niet en mail naar sloterpark@debuurtcamping.nl zodat we je kunnen helpen. Heb je zoom al op je telefoon, laptop of tablet? gebruik dan het volgende Meeting-id en password: 859 8599 8631/ 562303