Afbeelding

Lezes kunnen Grand 12 inches 17 van mastermixer Ben Liebrand winnen

De speurtocht van Ben Liebrand naar de meest lange, bijzondere uitvoeringen van dance- en disco klassiekers uit de jaren 70 en 80 gaat verder met de Grand 12 Inches deel 17. Nieuw is deel 17 en de box is exclusief te winnen voor lezers van Westerpost.

Ben Liebrand weet telkens een nieuw opzwepende mix te maken van dance- en disco klassiekers

Op de 4 CD’s staan 40 tracks in de beste geluidskwaliteit waaronder nu voor de eerste keer hits van het Prince label NPG zoals 'Nasty Girl' van Vanity 6, 'Seks Shooter' van Apollonia 6 en 'Love Is Contagious' van Taja Sevelle.

Supermodel

Ook andere, lang verwachte, juweeltjes ontbreken niet zoals Meco 'Star Wars Theme/Cantina Band', Rupaul 'Supermodel (You Better Work), Tom Tom Club 'Wordy Rappinghood'” en G.L.O.B.E. & Whiz Kid 'Play That Beat Mr. D.J.'

Deze worden aangevuld met nieuwe 12 inches van eerder gebruikte artiesten als Ashford & Simpson, The Three Degrees, The Art of noise ft. Tom Jones, Donna Summer, Sister Sledge, Barry White, The Whispers en Shalamar. Kortom, deel 17 is het wachten meer dan waard.

Als je een exemplaar wilt winnen, stuur dan een e-mail naar deze krant en wie weet heb je 'm binnenkort in huis


De juweeltjes op 4 cd's zijn te winnen in onze lezersactie. Liefhebbers van het werk van mastermixer Ben Liebrand kunnen een mail sturen naar redactie.wes@rodi.nl