Genomineerden ‘Leukste uitje 2021'

REGIO - Dertien uitjes zijn in de race voor de titel ‘Leukste uitje van Noord-Holland 2021’. Een vakjury heeft de top 13 vastgesteld. Nu is het aan de leden van de ANWB. Zij kunnen hun stem en steun uitbrengen aan hun favoriete uitje in de provincie via www.anwb.nl/verkiezing.

Jury let onder meer op prijs/kwaliteit, sfeer, aanbod en faciliteiten

Wie de winnaars zijn wordt begin volgend jaar bekend gemaakt. De top 13 van genomineerde uitjes in Noord-Holland (in willekeurige volgorde):

1. Het Scheepvaartmuseum; 2. This is Holland; 3. Linnaeushof; 4. Ecomare; 5. Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid; 6. Eye Amsterdam; 7. Landgoed Hoenderdaell; 8. Zuiderzeemuseum; 9. Sprookjeswonderland; 10. Amsterdamse School Museum Het Schip; 11. Micropia; 12. Funmania Aalsmeer; 13. Speelpark Oudvalkeveen

Criteria waar de jury en de leden de uitjes op beoordelen: prijs/kwaliteit, sfeer, aanbod, toegankelijkheid voor hele gezin, klantvriendelijkheid en de faciliteiten.

Amsterdam goed vertegenwoordigd in top 13

De vakjury bestaat uit: Walter Jonker, hij is hoofdredacteur Pretwerk.nl, Riëtte Mulder (Lemein en mede-eigenaar Go-Kids), Goof Lukken (Trendwatcher en docent attractieparken management Breda University of applied sciences), Hans van Leeuwen (trendwatcher Pleisureworld0, Willem Kraanen (senior adviseur ZKA Leisure consultants) en Marlies Ellenbroek (Marketing en Business Development Manager ANWB Eropuit).