Sanna and Friends
Sanna and Friends (Foto: aangeleverd)

Meer Jazz Middag met Something about Sanna en saxtopper Bart Wirtz

HOOFDDORP - Op zondagmiddag 30 augustus presenteert Event Center Fokker in samenwerking met Meer Jazz weer een grandioze Meer Jazz Middag (niet te verwarren met de Meer Jazz Cafés). De vorige Meer Jazz Middag (juli) was een groot succes en het komende optreden zal dat zo mogelijk evenaren.

Met saxtopper Bart Wirtz

Het inmiddels internationaal bekende trio "Something About Sanna" bestaat uit vocaliste en pianiste Sanna van Vliet, bassist Sven Schuster en slagwerker - wie kent hem niet! - Joost Kesselaar.

Het trio heeft een fris en energiek geluid. Sanna, die inmiddels vier cd’s onder eigen naam heeft uitgebracht, is een opmerkelijke vocaliste met een stralend en helder geluid. Het speelplezier straalt er bij dit trio van af. Hun cd, getiteld “Music for President”, met louter eigen composities, is in mei 2019 in Amsterdam gepresenteerd.

Speciale gast is altsaxofonist Bart Wirtz. In 2012 brak Wirtz definitief door met zijn in New York uitgebracht album ‘iDreamer ‘, met onder anderen trompettist Nicholas ‘Savior of Archaïc Pop’ Payton. Meer albums volgden en Bart Wirtz heeft tal van jazzprijzen gewonnen, waaronder de prestigieuze Edison Jazzism Public Prize. ‘Something about Sanna’ én Bart Wirtz vormen een unieke combinatie. Al met al een middag om niet te missen!


U bent vanaf 15.00 uur van harte welkom. Het optreden in het Fokker Event Center, IJweg 1094, is van 15.30 uur tot 18.00 uur. De doorlopende toegang is gratis en er is voldoende – eveneens gratis – parkeergelegenheid. Aansluitend is er voor de liefhebbers een voortreffelijk buffet à € 21,00 per persoon. Alle dan geldende RIVM richtlijnen worden gerespecteerd.

Bart Wirtz