Wie wil, net als deze groep cursisten, Spaans leren?
Wie wil, net als deze groep cursisten, Spaans leren? (Foto: aangeleverd)

Spaans leren in ’t Rietland

BADHOEVEDORP - Op zoek naar het Spaanse woord voor corona? Doe geen moeite, dat is ook corona. Handig om te weten, maar waarschijnlijk toch niet het allereerste woord waar je aan denkt, als je tijdens je vakantie iets in het Spaans wilt zeggen. Dan liggen een ijsje, een kopje koffie, een biertje of een wijntje meer voor de hand. En ja, hoe maak je dat duidelijk? Want wie ervaring heeft met reizen in Spanje zal een ding gemerkt hebben: Spanjaarden spreken vooral alleen Spaans!

Cursussen starten 3 september

Een cursus Spaans is voor reislustige Nederlanders dus zeker een aanrader. Wie zich in deze prachtige Zuid-Europese taal wil verdiepen kan zich vanaf volgende maand melden in ’t Rietland. Vanaf 3 september wordt daar gestart zowel een cursus voor beginners als voor gevorderden. De beginners zijn welkom om 15.00 uur, de gevorderden om 19.30 uur. Lesduur is een uur.

Informatie

De cursussen omvatten 12 lessen. Prijs: 85 euro. Geef je op bij de receptie van ’t Rietland. Want – en daar is corona dan weer - van tevoren melden dat je mee wil doen is zeker nu verplicht! Aanmelden kan vanaf vanaf maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur. ’t Rietland, Chr. Huygensstraat 20, Badhoevedorp. Tel. 020-6594444