Open Informatieavond bij Esperanza

BADHOEVEDORP - Bent u ziek – kankerpatiënt of niet - en loopt u door uw ziekte tegen problemen aan? Op het werk, met uw woning (hypotheek) of heeft u vragen over erfrecht? Dan kan een antwoord op al uw vragen veel rust brengen.

Tom de Ouden, hypotheekadviseur en Sandrine Kwast, coach en verpleegkundige, zijn donderdagavond 10 september aanwezig bij Esperanza om u de weg te wijzen door een woud van regels als het gaat over gecompliceerde kwesties ten aanzien van erfrecht, hypotheken en re-integratie naar werk. Aanvang 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur, einde 21.30 uur.

Om wat voor vragen het zou kunnen gaan? Over het maken van een testament bijvoorbeeld, want wist u dat u daarmee veel familieleed kan voorkomen en zelfs geld besparen?

En wist u, dat u niet altijd zomaar over het gezamenlijk vermogen kunt beschikken als uw partner wilsonbekwaam is, of in coma ligt ? En ook dat u niet hoeft te verhuizen om de waarde van uw huis te verzilveren?

Wist u dat uw werkgever een zorgplicht heeft? Zeker als het gaat om een ruggensteuntje voor de praktische problemen die ziekte naast alle emoties met zich mee kan brengen. Bijvoorbeeld als u weer aan het werk gaat, met vragen rondloopt over wonen of uw nalatenschap etc. Kortom, een bezoekje aan de open informatieavond bij Esperanza kan voor veel opheldering zorgen, en dat is, of u nu ziek bent of niet, altijd een goed zaak. En voor iedereen geldt: vanwege corona is aanmelden verplicht.

Inloophuis Esperanza is te vinden aan de Badhoevelaan 82, tel. 020-7230522. Website: www.inloophuisesperanza.nl