Mulder Optiek vernieuwt brillencollectie drastisch!

Geïnspireerd door de Nederlandse Optiek Dagen, vakbeurs voor opticiens, is maandag besloten dat wij het assortiment drastisch gaan vernieuwen! Wij hebben de nieuwste topmodellen ingekocht voor de A-merken die voor u en ons een vertrouwd gezicht in de zaak zijn: Nomad, Koali, Morel 1880, Lightec, Rodenstock en nog veel meer.

Kortom, wij vernieuwen zonder dat wij aan ons DNA tornen. Wij bieden u topmerken aan van de nieuwste en meest hippe 'snit'. Meer weten? Bel of mail ons of kom gewoon langs! Oók als u meer wilt weten over de revolutionaire DNEYE-scanner die wij gekocht hebben in januari. Dat betekent dat u niet meer afhankelijk bent voor een supernauwkeurige meting van uw ogen wanneer het demomodel in de caravan langskomt.

Nee, wij kunnen u nu hiermee altijd van dienst zijn, waarbij wij het niettemin wel fijn vinden dat u vooraf een afspraak maakt. Mede dankzij dit apparaat kunnen wij een nog beter advies geven over de beste glazen aan bestaande en toekomstige klanten. Zodat zij bij slechtere kijkomstandigheden toch een zo optimaal zicht als mogelijk hebben.