Nieuwe BSO in 't Zand

'T ZAND - Binnenkort zal Kappio, bij voldoende aanmeldingen, een buitenschoolse opvang starten in de brede school in 't Zand.

Kappio is een bekende kinderopvangorganisatie in de omgeving en heeft kinderdagverblijven, peuterscholen, buitenschoolse opvang en een gastouderbureau in de gemeenten Hollands Kroon, Den Helder, Schagen en West-Friesland. Al jarenlang is peuterschool De Zandbak (onderdeel van Kappio) vertegenwoordigd in 't Zand. Het team van de peuterschool zal ook de bso in 't Zand gaan verzorgen. Vertrouwde gezichten voor de kinderen en bekende gezichten voor de scholen. Doordat de bso in de brede school is gevestigd is er onderling goed contact en zijn er veel speelmogelijkheden. Voor het buitenspelen wordt gebruik gemaakt van het ruime speelplein.

Als de schooldag voorbij is willen kinderen vaak hun verhaal kwijt, lekker uitrazen met vriendjes en vriendinnetjes of juist even helemaal niets doen. Kinderen kunnen zelf kiezen wat ze willen doen, in een sfeervolle omgeving en met persoonlijke aandacht. Kappio geeft kinderen de ruimte!

Naast opvang na schooltijd, biedt Kappio ook opvang voor schooltijd en tijdens schoolvakanties en studiedagen. Er wordt een uitdagend activiteitenprogramma geboden tijdens de schoolweken en zeker ook in de vakanties. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem contact op met het Servicebureau van Kappio via telefoon: 0223 - 534 797 of kijk eens op de website: www.kappio.nl