De cast van Sangria met Schuim.
De cast van Sangria met Schuim. (Foto: Andre Sonderman)

Gezellig avondje uit met 'Sangria met Schuim'

SCHAGERBRUG - 'Sangria met Schuim' is een vervolg op het toneelstuk 'Kaviaar Speciaal' dat OEK gespeeld heeft in 2008. We treffen de familie van Geven, eigenaar van "snackbar de Gevulde Frikandel" en de familie van Henegauwen, snobs eerste klas, weer aan.

Oma neemt de families dit jaar mee op vakantie naar de camping van haar dochter Sonja en zoon Danny in het Spaanse Benidorm. Dat kan niet anders dan verkeerd gaan. Roderick en Mari, allebei verliefd op Trude, reizen de familie achterna. Dit tot grote ergernis van Trude. Op de camping ontmoeten ze JP en Agaath met hun dochters. Danny is druk bezig met het organiseren van een Mister verkiezing op de camping. Wie van de mannen gaat deze verkiezing winnen?

Kaartverkoop voor donateurs vanaf 11 februari en de vrije verkoop vanaf 18 februari. Kaarten verkrijgbaar via: kaarten@oek.nl of bij Snackbar Rondom Gelukkig. Uitvoeringsdata: 4 maart de première, vrijdag 6 maart, zaterdag 7 maart, dinsdag 10 maart, vrijdag 13 maart en zaterdag 14 maart. Aanvang: 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. Locatie: Ons Eigen Kroeg, Schagerweg 30a in Schagerbrug.