Zwem(plezier)lespakketen De Wiel in prijs verlaagd

SCHAGEN - Sinds september 2019 biedt Zwembad De Wiel weer combinatiepakketten aan: A, AB, BC of ABC. Momenteel zijn hiervoor (bijna) geen wachtlijsten en kun je dus al snel starten met zwemles. De namen van de pakketten verwijzen naar de zwemdiploma's en de kosten ervan zijn sinds kort verlaagd! Datzelfde geldt voor de maandabonnementen.

Ouders worden bij De Wiel geadviseerd om kinderen vanaf 4,5 jaar zowel hun A, B, en C-diploma te laten gaan halen. Voor het A-diploma leer je echt alleen de basale beginselen van de zwemveiligheid: Je kunt je redden in een rustig zwembad met begeleiding bij de hand. Wanneer je B hebt, kun je je ook in een druk zwembad goed redden. En bij C heb je het zelfreddend vermogen eigen gemaakt om ook in buitenwater, zoals sloten en meren, jezelf veelal te kunnen redden.

Voorjaarsvakantie

Zit je bij De Wiel op zwemles? Dan mag je tijdens de recreatieve uren met betalende ouder(s)/verzorger(s) gratis komen oefenen. Volgende week is het alweer voorjaarsvakantie en zijn er extra uren om recreatief te komen zwemmen en dus lekker te oefenen.

Maandag tot en met donderdag kun je je van 11.00 uur tot 15.00 uur komen vermaken en vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur. Ook wordt er dan iedere dag (na 12:00 uur) een leuke activiteit georganiseerd, zoals bijvoorbeeld zeemeerminzwemmen en snorkelen.