Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Specsavers Schagen bestaat 2 jaar

SCHAGEN - Specsavers Schagen viert van 17 t/m 23 februari zijn 2-jarig jubileum. Een mijlpaal die de winkel uiteraard niet onopgemerkt voorbij laat gaan. Daarom kunnen klanten in deze feestweek profiteren van een feestelijke aanbieding: 50% korting op een complete (designer)bril.

Niet stilgezeten

Retaildirecteur Joost Hulst: "Ik ben ontzettend trots op ons team, we hebben sinds onze deuren zijn geopend niet stilgezeten. We werken continu aan het verbeteren van ons concept op het gebied van service, kwaliteit en producten. Zo kunnen klanten ook bij ons terecht voor een ooggezondheidsonderzoek.

Ooggezondheids-onderzoek

Veel klanten zijn al bekend met onze reguliere oogmeting waarbij een opticien het zicht test en de juiste bril aanmeet. Bij ons ooggezondheidsonderzoek gaan wij een stapje verder en onderzoekt een HBO-gediplomeerde optometrist de gezondheid van de ogen. Niet onbelangrijk als je realiseert dat de kans op een oogaandoening toeneemt als je 40 jaar en ouder bent en veel oogaandoeningen zich in het netvlies uiten, lang voordat iemand er zelf last van krijgt."

Professionele hoorzorg

Service en professionaliteit staan centraal bij Specsavers. "Voor alle audiciens binnen Specsavers geldt dat zij gediplomeerd en StAr (Stichting Audicienregister) geregistreerd zijn. Een goede zaak, want problemen met het gehoor vragen om een professionele audicien die verstand van zaken heeft.

Of het nu gaat om licht of een complex gehoorverlies; klanten kunnen bij ons rekenen op deskundig advies, innovatieve hoortoestellen én uitgebreide nazorg", aldus horendirecteur Harold Russchenberg.

Feestweek

Optiekdirecteur Pauline Schenk: "De inwoners van Schagen en omstreken hebben ons 2 jaar geleden hartelijk ontvangen. Mede dankzij hen kunnen we nu voor de tweede keer ons jubileum vieren.

Wij willen iedereen dan ook van harte uitnodigen om in de feestweek langs te komen in de winkel en gebruik te maken van onze jubileumactie!"