Deborah & Friends.
Deborah & Friends. (Foto: Rob Eijpe)

Deborah & Friends in concert

SINT MAARTENSBRUG - Op zondag 8 maart houdt Deborah & Friends in het kerkje van Sint Maartensburg een concert.

Het moest zo zijn. Deborah van Langen zingt al haar hele leven. Speelde in verschillende bands en heeft in 2014 een CD gemaakt en wilde weer graag muzikanten om haar heen. Een collega vroeg haar wat nummers te zingen ter gelegenheid van een afscheidsreceptie. Een kennis kende wel een pianist, en de pianist een bassist en een drummer.

Drie keer oefenen en er was een band voor de receptie. Het klikte en het smaakte naar meer en ze besloten met regelmaat samen muziek te maken in de prachtige studio bij Deborah thuis. Hans, de geschoolde pianist speelt piano sinds zijn jeugd, begeleide theatergroepen, speelt in een jazzcombo en bigband. De laatste jaren legt hij zich toe op de Jazzmuziek. Cor Notting, onze drummer, heeft ervaring in verschillende bands en heeft de 'slag' goed te pakken. Henk is op latere leeftijd begonnen met basgitaar maar heeft inmiddels ervaring opgedaan in een combo van een popkoor, popband en in een bigband. Fred vult de band aan met slaggitaar en prachtige melodieuze solo's.

Inmiddels is deze groep muzikanten alweer bijna twee jaar samen. De band brengt merendeels jazzstandards maar ook popnummers van Eva Cassedy en Ramses Shaffy. Plezier in het muziek maken staat voorop en het publiek zal dat merken. Voor het eerst speelt Deborah and Friends in de kerk in St. Maartensbrug. We kijken er naar uit. Toegang 7,50

Aanvang 14.30 uur. Kaarten 7,50 reserveren via https://www.ticketkantoor.nl/shop/DeborahFriends Plezier in het muziek maken staat voorop en het publiek zal dat merken. Deborah and Friends speelt voor het eerst in het kerkje in Sint Maartensbrug en ze kijken er naar uit.