Lekker op wintersport met de auto, maar wat neem ik mee?

Het wintersportseizoen is alweer in volle gang! Sinds enkele weken kunt u daar genieten van de zon en is er lokaal wat verse sneeuw! Bent u al bezig met de voorbereidingen voor de wintersportvakantie?

De meest voor de hand liggende manier om te reizen naar uw wintersportbestemming is met de auto. Het biedt u vrijheid, het is goedkoop en het is eigenlijk ook een hele gezellige manier van reizen. Alleen uw organisatorische vaardigheden worden wel flink op de proef gesteld. Want naast alle skispullen, entertainment voor kinderen onderweg, kleding en belegde broodjes, moet u ook alle verplichte spullen voor in auto meenemen. Denk hierbij aan een gevarendriehoek en gele hesjes.

Wanneer de hele checklist is afgewerkt komt het volgende probleem: het moet ook allemaal ook nog in de auto passen! Niets is fijner om de auto ingepakt te hebben en tijdens de reis nog enigszins ruimte auto over te hebben. Het huren van een (grotere) auto kan hierbij de oplossing zijn! Kijk eens bij het wagenpark van Mulder autoverhuur en misschien rijdt u wel in een comfortabele, ruime huurauto naar uw wintersportbestemming! Doe er uw voordeel mee..

Adresgegevens servicelocatie:

Mulder autoverhuur & leasing

Halerweg 2, Schagen (nabij de haven)

072-20 29 056

www.mulderautoverhuur.nl