Nieuwe cursussen bij EVVV Zijpe

SCHAGEN - Net voordat de lente haar intocht doet, start EVVV Zijpe weer met, zoals de vrijwilligersorganisatie het stelt, betaalbare cursussen. EVVV Zijpe biedt mensen de gelegenheid, om op haar site kennis te maken met - en in te schrijven op - cursussen. Voor wie niet zo vaardig op internet is, bel dan onderstaand nummer.

Veel mensen weten eigenlijk wel dat ze met het digitale tijdperk mee moeten, maar het is er nog steeds niet van gekomen. EVVV Zijpe start voor de echte beginner op 4 maart een cursus op de laptop. De cursus Ipad en tablet+ start 5 maart (inhoud van de lesstof is een beetje herhalen en een beetje nieuw) . Een eigen website bouwen met een gratis programma, ook deze cursus begint op 5 maart.

Doorgaan bij voldoende belangstelling

Tevens wordt de goedlopende cursus NLP 1 en NLP 2 op 9 maart herhaald. De cursus Boeddhisme ontdekken start op 3 maart. De reeds genoemde cursussen worden gegeven in het DOP te Petten. Tine Sijm geeft verder ook dit voorjaar weer een cursus Kijken naar Kunst op 4 maart in de MFR te Petten. De cursussen kunnen alleen doorgaan bij voldoende belangstelling.

Info: www.evvvzijpe.nl of bel met: 0226-383003 b.g.g. 06-25035770.