Deborah & Friends.
Deborah & Friends. (Foto: Rob Eijpe)

In concert: Deborah & Friends

SINT MAARTENSBRUG - In het kerkje van Sint Maartensbrug geeft de band Deborah & Friends zondag 8 maart een concert.

Deborah van Langen zingt haar hele leven al, solo en met verschillende bands. Een verzoek om wat te zingen tijdens een receptie zorgde ervoor dat Deborah ook wat muzikanten nodig had en via via ontstond Deborah & Friends met Hans Hennes op piano, Cor Notting op drums en Henk Slegtkamp op basgitaar. Fred vult de band aan met slaggitaar en prachtige melodieuze solo's. De band speelt gemakkelijk in het gehoor liggende jazzy songs zoals Autumn Leaves en Makin' Woopie en maakt ook uitstapjes naar popmuziek met liedjes van onder andere Eva Cassidy en Laat Me van Ramses Shaffy.

Deborah & Friends speelt gemakkelijk in het gehoor liggende jazzsongs zoals Autumn Leaves en Makin' Woopie en maakt ook uitstapjes naar popmuziek met liedjes van o.a. Eva Cassidy en Laat Me van Ramses Shaffy.

Het kwartet staat onder leiding van Hans Hennes, piano. Hans is klassiek opgeleid maar koos uiteindelijk voor Bigband- en jazzmuziek. Deborah van Langen komt uit een Heerhugowaards muzikaal gezin en heeft een prachtige CD gemaakt. Kees Douwes is weer helemaal terug van weggeweest en drumt weer als in zijn jonge jaren. Henk Slegtkamp legt met z'n bas een 'warme deken'. Fred Muller zorgt met zijn gitaar voor een mooie aanvulling op de melodie. Bij dit kwintet staat speelplezier voorop.

. Deborah and Friends speelt voor het eerst in het kerkje in Sint Maartensbrug en ze kijken ernaar uit. Aanvang 14:30 uur. Kaarten 7,50 reserveren via https://www.ticketkantoor.nl/shop/DeborahFriends. Voor meer informatie en concerten zie www.kerkje-sintmaartensbrug.nl.