Mulder Optiek DNEye_Scanner (002)
Mulder Optiek DNEye_Scanner (002) (Foto: PR )

It is showtime bij Mulder Optiek en Pastoor Optiek:

Gigakortingen en de nieuwste meettechniek is ingekocht!

Het is nog lang geen Schager kermis en het carnaval is ook al voorbij, maar bij zowel Mulder Optiek als Pastoor Optiek blijft het vooralsnog feest in hoofdletters geschreven. Met het oog op de vernieuwing van het assortiment dat eraan komt hebben wij momenteel gigakortingen op zonnebrillen. Uw voordeelpercentage varieert van maar liefst vijftig procent tot een onwaarschijnlijke zeventig procent!

Meer weten? Bel of mail ons of kom gewoon langs! Oók als u meer wilt weten over de revolutionaire DNEYE-scanner die wij gekocht hebben in januari. Dat betekent dat u niet meer afhankelijk bent voor een supernauwkeurige meting van uw ogen wanneer het demomodel in de caravan langskomt. Nee, wij kunnen u nu hiermee, zowel in onze vestiging in Schagen als Bergen, altijd van dienst zijn, waarbij wij het niettemin wel fijn vinden dat u vooraf een afspraak maakt.

Mede dankzij dit apparaat kunnen wij een nog beter advies geven over de beste glazen aan bestaande en toekomstige klanten. Zodat zij bij slechtere kijkomstandigheden toch een zo optimaal zicht als mogelijk hebben.

Jan Lont van Pastoor Optiek en Mulder Optiek

Pastoor Optiek

Hoflaan 2 Bergen
Tel: 072-5812202
Email: info@pastooroptiek.nl

Website: www.pastooroptiek.nl

************

Mulder Optiek

Gedempte Gracht 43-45 Schagen

Tel. 0224-212367

Email: zien@mulderoptiek.nl

Website: www.mulderoptiek.nl