Afbeelding
(Foto's: Jelle de Visser )

Boekhandel Plukker: kwaliteit sinds 1870

Vervolg voorpagina -

Misschien is het ook het ruime aanbod wat boekhandel Plukker tot een succes maakt. Want naast boeken heeft Plukker ook bordspellen, DVD's , vinyl, cadeauartikelen, en noem maar op. Margreet: ,,Wij houden onze eigen smaak als leidraad aan en wij besteden veel aandacht aan de selectie van ons assortiment" Terwijl andere winkels zich op digitale artikelen richten, blijft boekhandel Plukker trouw aan het klassieke, kwalitatieve assortiment, waar nog steeds veel interesse in is.

Passende tips

Online is alles te vinden maar dat geeft toch niet dezelfde beleving als een bezoek aan deze boekhandel. Zowel voor diegene die in alle rust op zoek gaat naar een boek als een gezin die er een klein uitje van maakt: schoolspullen of een kinderboek voor de kinderen, een bordspel voor allemaal, een origineel cadeautje, of een spannende thriller voor pa of een heerlijke roman voor ma. De boekverkopers van Plukker hebben, omdat ze zelf enthousiast over hun producten zijn, voor ieder een passende tip. Tel hierbij op de koffiebar met versgemalen koffie en heerlijke thee met Tony chocolade en gezellige houten tafels waar je alleen of met anderen kunt voor- en nagenieten en het succes is bijna verklaard.

Webshop

Met de nadruk op bijna, want de belangrijkste kracht van Plukker is dat het zichzelf is gebleven. Net als tien, twintig of honderd jaar geleden vind je er gewoon heel veel boeken en persoonlijke service. Plukker groeit met Schagen mee. De aangeboden genres zijn fors uitgebreid. Bij de oprichting rond 1870 (!) lag de nadruk op bijbels en rozenkransen, nu is het aanbod van zowel fictie als non-fictie te omschrijven als 'zeer groot'. En voor wie gemak een belangrijke pre is: je kunt je keuze ook gewoon maken in de webshop van de boekhandel. Al ontneem je jezelf dan wel het gevoel van bezinning en bevrijding als je in de winkel rondloopt en uiteindelijk jouw keuze afrekent bij de kassa.

Vooral tijdens de Boekenweek van 7 tot en met 15 maart zal er van alles te beleven zijn bij boekhandel Plukker en krijg je het Boekenweekgeschenk van Annejet van Zijl cadeau bij aankoop van 15 euro aan boeken.

Om enkele toppers eruit te lichten: Jeroen Brouwers met zijn boek 'Cliënt E. Busken', Arnon Grünberg met zijn boek 'Bij ons in Auschwitz', Susan Smit met 'Tropenbruid', Dido Michielsen met 'Lichter dan ik' en Yuval Noah Harari, wereldberoemd door zijn boeken 'Homus Deus' en '21 lessen voor de 21e eeuw'.

Het veelzijdige en sfeervolle assortiment van Boekhandel Plukker in beeld.
Keuze te over bij Boekhandel Plukker.