Cinderella Kruijff en Ria Rijntjes
Cinderella Kruijff en Ria Rijntjes (Foto: PR )

Echtscheiding en meer…?

SCHAGEN - Kruijff en Rijntjes staat al geruime tijd bekend als het juiste adres voor hulp en begeleiding bij uw echtscheiding. Wat is dan toch dat …en meer? De rode draad zit hem in de manier waarop Cinderella Kruijff en Ria Rijntjes u van dienst kunnen zijn.

De kracht van Kruijff en Rijntjes is de samenwerking tussen Cinderella en Ria; de één net even meer sociaal voelend, de ander meer van de cijfers. Die kwaliteiten komen samen bij een echtscheiding, waarbij geboden wordt waar voor u net de behoefte ligt. Het kan zijn dat gebeurtenissen in de relatie eerst aandacht verdienen of er eerst afspraken over de kinderen moeten worden gemaakt of u gelijk duidelijkheid wenst in uw financiële situatie. Ieder vanuit haar eigen kennis en ervaring gaan Cinderella en Ria het gesprek met u aan en luisteren naar uw wensen.

Het 'meer' dat Kruijff en Rijntjes biedt is onder andere persoonlijke ondersteuning in de vorm van assertiviteitstraining en hulp bij traumatische ervaringen. Ook het verlies van een baan en het op zoek gaan naar een andere carrière kan met hulp van Kruijff en Rijntjes worden ingezet. Stellen die voelen dat de relatie niet lekker meer loopt, maar voor wie scheiden echt nog een stap te ver is, is er relatietherapie. Met een praktische aanpak houdt Ria de relatie tegen het licht en helpt bij het creëren van ideeën om samen verder te kunnen.

Voor kinderen, die zich onzeker zijn gaan voelen door een scheiding, is er zorg tijdens, maar ook na de scheiding. De ervaring is, bij kinderen die een rol hebben mogen innemen bij een scheiding en invloed hebben uitgeoefend op afspraken die de ouders maken, een scheidingsproces meer zelfverzekerd doorlopen.

Bij financiële of fiscale vraagstukken denkt Cinderella graag met u mee. Te denken valt aan het verdelen van de eigen woning, maar ook het berekenen van alimentatie. Bij alle diensten is communicatie de overeenkomst, naast het ervaren van verlies en weer opbouwen. Het lijkt soms niets met elkaar te maken te hebben, echter is het in alle gevallen van belang dat uw wens gehoord wordt.

Ria Rijntjes is MfN registermediator, relatietherapeut, (kinder-)coach en EMDR therapeut. Cinderella Kruijff is familiemediator en Register Financieel Echtscheidingsadviseur particulier.

De praktijk bevindt zich op Noord 112a te Schagen en (op afspraak) op Waarderweg 19 te Haarlem. Voor meer informatie of het aanvragen van het gratis magazine: www.kruijff-rijntjes.nl , of e-mail naar info@kruijff-rijntjes.nl of bel met 06-37598526 of 06-37624045.