Highlights Second Home Beurs: mooie aanbiedingen

en nieuwste aanwinsten Resort Kaatsheuvel en topmodel More Nature!

Niet alleen informatief, maar vooral ook fris, uitbundig en sprankelend. Of sterker nog, wij presenteren u een businesstand waar klasse en mooie beursaanbiedingen naadloos in elkaar overlopen! De Voorjaarseditie van de Second Home Beurs op 13, 14 en 15 maart in de Jaarbeurs Utrecht ademt namelijk in alles de totale beleving uit die EuroParcs voorstaat. Mét aansprekende vakantiewoningen die realtime op ware grootte en in virtual reality worden getoond tegen scherpe prijzen. Sprookjes worden daarbij waarheid, want centraal op de stand staat onze nieuwste aanwinst, Resort Kaatsheuvel bij de Efteling. Wie interesse in een woning op dit resort heeft hoeft niet te wachten op de beurs: de verkoop is op 29 februari al geopend. Wees er kortom snel bij zodat u de beste kavels bemachtigt!

Door de verwachte grote belangstelling en de hoge snelheid waarmee het resort ontwikkeld wordt, is de verwachting dat het vakantiepark nog dit voorjaar in de verhuur kan. Voor wie belangstelling heeft geldt: maak snel een afspraak via 088-0708010. Juist ook als u sneller wil handelen dan de beursdagen: EuroParcs is óók komend weekend namelijk present met een groot team ervaren aankoopadviseurs. Wij adviseren u wel vooraf een afspraak te maken, anders moet u door de verwachte drukte toch misschien wachten voordat hij of zij tijd voor u hebt.

Nu worden de investeringskansen die wij bieden altijd al als interessant gezien waarbij de groei van onze onderneming als maatstaf kan worden genomen dat wij geen loze beloftes doen. In het geval van de komende beurs is de naakte waarheid zelfs sprookjesachtig mooi… Dat bewijst Resort Kaatsheuvel dat overigens niet alleen bij De Efteling maar ook natuurgebied de Loonse en Drunense duinen gelegen is. Bovendien kent het resort veel voorzieningen zoals onder meer een binnen- en buitenzwembad, een minigolfbaan, een grand café, restaurant en snackbar.

Investeringskansen schrijf je op deze toplocatie met hoofdletters. Vooral de nieuwe vrijstaande recreatiewoningen op het resort springen in het oog. Die vallen samen te vatten als een frisse look, gebouwd met hoogstaande materialen met gevoel voor design en ingericht met een hoge mate van comfort. Want dát wil de consument anno nu: Hetzelfde comfort op vakantie ervaren als in de eigen woning. Of beter gezegd: Eigenlijk moet dat comfort nog een beetje groter zijn als je met je gezin, vrienden, vriendinnen of collega's een weekend of midweek weg bent.

Blikvanger onder de gloednieuwe vrijstaande vakantiewoningen is het topmodel More Nature. Groen, Groots in uitstraling en Goud qua kwaliteit: deze vakantiewoning geeft aan het begrip duurzaam een belevingsboost!

Het nieuwe zespersoons model is gebouwd volgens het nieuwe duurzame 'EuroParcs loves nature concept'. De vakantiewoning is de tweede van het type 'Just Nature'. Dat is een eigenzinnig type met eigentijdse lijnen en ideeën. Zo zijn er materalen gebruikt die voorzien zijn van een FSC-keurmerk en is er een mogelijkheid om het dak van dit type uit te voeren met een mos sedum dak. De vakantiewoning is verder aangekleed met een buitenkeuken en een jacuzzi.

De vakantiewoning is ook qua inrichting het neusje van de zalm met onder meer met twee ruime slaapkamers en de mogelijkheid van een uitklapbaar tweepersoons bed in de zeer ruime en belevingsvolle living.

Succes bindt kortom en óók dat komt naar voren tijdens de Second Home Beurs. Met trots presenteren we namelijk wederom het label EuroParcs Exclusive. Dat is gericht op onze vakantiehuizen in het topsegment. Met dit label is EuroParcs nog meer de diepte ingegaan. Omdat dít ons bedrijf in essentie is: verregaande kwaliteit, in de bouw, in de aankleding, in het onderhoud van de vakantiewoningen en in het aftersalestraject. Ook dan worden onze investeerders van A tot Z ontzorgd. Wij zijn verantwoordelijk voor de verhuur, de investeerder hoeft slechts zijn of haar bankrekening te controleren op de stortingen van onze kant.

Sinds vorig jaar hoeft een bezoeker van de beurs bovendien niet per se meer na de beurs het resort van zijn voorkeur te bezoeken. EuroParcs presenteert een deel van zijn vijftien resorts in virtual en augmented reality. Wie 'instapt' waant zich kilometers van de beurshal vandaan, in het desbetreffende resort. Zo intens en accuraat is de presentatie die wij ten toon spreiden.

EuroParcs heeft zeer veel ervaring als het gaat om het ontwikkelen van vakantieparken: wij hebben dat in de afgelopen decennia tot een speerpunt van het beleid gemaakt. In Nederland, in België en tot op Bonaire aan toe.

Wij nodigen u graag uit ook te komen en in een vrijblijvende sfeer meer te weten te komen over de voordelen die het investeren in een vakantiewoning biedt!

Wim Vos (CEO EuroParcs)

U hoeft geen entree te betalen voor de Second Home Beurs. U kunt een gratis toegangsbewijs downloaden via https://www.europarcsverkoop.nl/secondhome. Meer over de cijfermatige kant van het toekomstperspectief voor de aankoop van een recreatiewoning ziet u in de artikelen op www.europarcsverkoop.nl, uw investeerdersperspectief kunt u vinden in onze investeringsbrochure op www.europarcsverkoop.nl/investeringskompas