Portugese FADO en Djembé bij expositie Noordkopkunst.
Portugese FADO en Djembé bij expositie Noordkopkunst. (Foto: PR )

Portugese FADO en Djembé bij expositie Noordkopkunst

TUITJENHORN - Onder grote belangstelling is afgelopen zaterdag de derde editie van Noordkopkunst officieel geopend door wethouder mevrouw Joke Kruit In de OndernemersCentrale in Tuitjenhorn.

"Als je op tijd bent kun je altijd meedoen"

Volgens organisator en beeldend kunstenares Erica Kraan was het eerste weekend zeer geslaagd. Ze heeft een variatie aan kunst uit Noord-Holland samengebracht in het pand waar zij zelf haar atelier heeft. ,,Ook zondag mochten we veel bezoekers ontvangen en we hebben al veel complimenten al mogen ontvangen over de kwaliteit en diversiteit aan schilderijen en fotografie, beelden en objecten van keramiek, steen, brons en Corte-staal."

Gratis workshop

Ook dit weekend zijn er weer activiteiten. Zo kun je komende zaterdag 7 maart luisteren naar Portugese Fado zang door Iris Feijen, begeleid door Tiago Lageira op gitaar. Zij vormen het duo FADOpelos2 en is er zondag 8 maart van 14.00 tot 15.00 uur een gratis workshop Djembé verzorgd door Benito Kaarsbaan van Mahura. Erica Kraan: ,,Zorg dat je er op tijd bent, dan kun je meedoen, aanmelden is niet nodig."

Het programma is te vinden op www.Noordkopkunst.nl, evenals de evenementenkalender, waar alles uitgebreider staat beschreven. Ook tref je daar een voorproefje van foto's en informatie over de kunstenaars.

Adresgegevens

Openingstijden: zondag 1 maart t/m zondag 19 april op vrijdagen, zaterdagen en zondagen van 12 tot 17 uur vrij toegankelijk. Noordkopkunst, De OndernemersCentrale, Oostwal 2, 1747EZ Tuitjenhorn.

Organisatie: Erica Kraan – Art, 0612729948, info@ericakraan-art.com