Afbeelding
(Foto: )

Rijschool Rick: ontzorgd van A tot Z in traject naar je rijbewijs

'T ZAND- Kom rijden bij Rijschool Rick! of je nou wilt beginnen met je bromfiets-, motor-, auto- of je aanhangwagenrijbewijs, het kan allemaal bij ons. Met ons leuke team proberen wij de leerling op een gezellige en goede manier op te leiden! We houden de prijzen aantrekkelijk en zo toegankelijk voor heel veel leerlingen.

Belangrijk is dan ook de theorie te behalen. Cursussen voor auto en bromfiets kunnen gevolgd worden in ons pand in Schagen. We hebben plek voor zo'n achttien leerlingen per keer.

Elke maand is er een avondcursus van drie avonden. Goed leren en dan de cursus bijwonen is volgens ons de beste manier. Het zit dan goed in je hoofd en kun je op theorie-examen.

Kijk voor je lesmateriaal en cursussen op www.noordkoptheorie.nl. Schrijf je op tijd in want de lessen zitten snel vol.

Op het moment werken we met zeven instructeurs op de weg en de achtste is in opleiding.

We blijven druk met bijscholing en het halen van extra instructeurspapieren. Zo blijven we scherp en kunnen we de beste opleiding aanbieden. In welke categorie dan ook . We proberen de leerling zo goed mogelijk te begeleiden. Dat wil zeggen: waar ook nodig, al is het voor informatie, theorie of het plannen van (theorie) examens. We blijven betrokken bij de leerling en zo is de begeleiding optimaal.

Om er één opleiding uit te lichten: met motorseizoen is bij Rijschool Rick alweer in volle gang.

Het is een zachte winter geweest, waardoor er gewoon mensen konden doorgaan met motorlessen. Nu we de lente tegemoet gaan kun je bij ons gebruik maken van een leuke actie. Onze motorinstructeur volgt de leerlingen op een volgmotor, zo kan hij de leerlingen optimaal begeleiden.

Kijk nu op www.rijschoolrick.nl en maak nu nog gebruik van de leuke actie! En zo kun je van de zomer nog lekker de weg op met de motor.

Afbeelding