Joop Schaafsma.
Joop Schaafsma. (Foto: PR )

COLUMN

Joop Schaafsma Acupunctuur alweer bijna 30 jaar begrip in de regio

De oude Chinezen wisten het al: De resultaten zijn super. Oftewel: de acupunctuur heeft zijn werkzaamheid honderd procent bewezen. Net als wijzelf, want wij zitten bijna dertig jaar in het vak.

De speciale zienswijze en behandeling methode vergen een gedegen studie van vier jaar basis. En dan nog laat jarenlang ervaring pas toe om er mee te werken zoals de Chinezen dat bedoelen.

In deze jaren heb heel veel cliënten/patiënten van hun klachten afgeholpen. Een cliché? NEE HOOR. Voor mij is de acupunctuur en Chinese geneeskunde een passie. Of beter gezegd PASSIE, met hoofdletters geschreven dus. En mede hierdoor is de inzet 100% om u van uw klachten af te helpen. En inzet is resultaat! Wij nemen de tijd voor u! Chinese geneeskunde werkt op de homeostase, dat is het zelfhelende vermogen van uw eigen lichaam. Neem nu het Corona-virus. Er is geen medicijn voor. U moet het zelf overwinnen. Net als met alle andere virusinfecties. Als u op mijn Facebook-pagina kijkt ziet u dat een combinatie met Chinese kruiden een significante verbetering brengt.

Zie met name het filmpje op mijn Facebook. Door de patiënt ook met kruiden te ondersteunen verbetert de homeostase! Ik ben stellig van mening dat de combinatie met de reguliere geneeskunde zeer goede resultaten geeft en wij een complementaire aanvulling zijn. Ik heb veel respect voor de geweldige technologie in de reguliere geneeskunde. Een goede behandelaar (en goed opgeleide behandelaar) kent zijn Grenzen.

Tegenwoordig zie je Dry- Needling een grote vlucht nemen..... vooral bij fysiotherapeuten. En ik zeg u stellig! Niet laten behandelen met Dry Needling, als de behandelaar geen acupuncturist is! Revalideren bij de fysiotherapeut en met naalden laten behandelen bij een acupuncturist, dat is de juiste handelwijze/ De fysiotherapeuten hebben dit in een paar weekenden geleerd. En dat is weten waar het kleine klokje hangt….Maar de grote klepel over het hoofd zien!

Nog steeds heb ik een gratis miniconsult voor cliënten/patiënten die meer willen weten. En kennis willen maken met mij en de praktijk. Bespreken of acupunctuur geschikt is om de klachten aan te pakken. Maak hier gebruik van!

Tijdens het miniconsult gaan wij u adviseren of we uw klachten met acupunctuur kunnen behandelen. Bang voor naalden? Lasertherapie is een heel goed alternatief. Evenals mijn acupunctuurmassage! Onze behandelingen worden bovendien vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

Joop Schaafsma

Jewelweg 7B 1759 HA Callantsoog

Tel: 0224 – 583808
info@joopschaafsmaacupunctuur.nl
www.joopschaafsmaacupunctuur.nl