Afbeelding
(Foto: )

Uitjes voor de vier regionale hoogvliegers

OMRINGDORPEN – De vier regionale hoogvliegers gaan komende zondag buitenshuis proberen de wind in de zeilen te houden. Vios deed afgelopen zondag al van zich spreken: 4-0 tegen West Frisia.

Dirkshorn heeft iets goed te maken

Con Zelo staat dit weekeind voor een echte test in de uitwedstrijd tegen Succes. De Wieringers hebben maar drie punten minder dan de koploper. In Waarland draaide het uit op een nipte 3-2 voor de thuisclub. Dirkshorn kan de buurman een goede dienst bewijzen in het thuisduel tegen de nummer twee op de ranglijst, FC Medemblik. Dirkshorn heeft na de zeperd uit (5-1) nog iets goed te maken. Schagen United komt dit jaar iedere keer weer tot een mooi resultaat. Zondag heeft de ploeg bij Texel, de ploeg die 27 oktober voor het laatst won, opnieuw kansen. Geel Zwart ontvangt Sint Boys voor een strijd in de middenmoot.

Wedrace

Het is mooi affiche voor aanstaande zondag: ZAP-Vios., de lage middenmoter tegen de lijstaanvoerder. In Warmenhuizen werd het 3-1 voor de ploeg, die afgelopen zondag won en daarmee alleen lijstaanvoerder werd. De strijd om de titel wordt een wedrace tussen roodzwart en Assendelft, dat een punt minder heeft.

Hollandia T, de nummer drie op drie punten van JVC, hoopt dit weekeinde naar VVS te gaan. Thuis verloor groenzwart van de middenmoter (1-2). Het is aan Hollandia T om aan te tonen dat in het hier en nu echt alles anders is.

Vesdo speelde 15 december voor het laatst een competitiewedstrijd. Maar voor de tegenstander van zondag, gastheer Wiron is het nog langer geleden: 8 december. De nummers een en vier kwamen er elkaar dit seizoen nog niet tegen. Datzelfde geldt voor Kaagvogels en Petten, die zondag in Kolhorn op het veld staan.