kon naar een van de Ladies evenings.
kon naar een van de Ladies evenings. (Foto: PR )

Ladies evenings De-Zja-Vu mode en Funny Hair

CALLANTSOOG - De-Zja-Vu mode en Funny Hair houdt deze maand en volgende maand Ladies evenings. Bij inschrijving voor een van deze leuke avonden, en bij aankoop van een artikel, is er kans op hele mooie prijzen.

Meer dan 1000 euro aan prijzen

De eigenaren van De-Zja-Vu mode en Funny Hair hebben inkopen gedaan wat in maart en april binnenkomt. Als preview willen ze dat graag aan (vaste) klanten laten zien. kom naar deze leuke avond en ontdek welke kleuren er voor het voorjaar en zomer helemaal hot zijn. De Ladies evenings vinden plaats op vier avonden, en worden gehouden met Funny Hair. Ook Mirjam pakt weer uit met leuke aanbiedingen en kleine behandelingen.

De inschrijvingen lopen goed dus reserveer snel een plek. De Ladies evenings hebben plaats op dinsdag 17 maart, vrijdag 27 maart, donderdag 2 april en maandag 6 april. Inschijven kan in de winkel of bel even naar de winkel (0224582499) of stuur een mail naar astridbakker63@live.nl

Bij binnenkomst ontvangt iedereen ook nog een giftcard om op deze avond met 10% korting op 1 artikel van de nieuwe collectie van De-Zja-Vu mode te besteden.

De-Zja-Vu Mode
Dorpsplein 30
1759 GN
Callantsoog

Krijg een voorproefje van de voorjaars- en zomercollectie.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding