De leden van Winkel's Harmonie hebben flink hun best gedaan.
De leden van Winkel's Harmonie hebben flink hun best gedaan. (Foto: Hanneke_de_Boer)

Winkel's Harmonie niet stil te krijgen

WINKEL - Het muzikale ensemble ‘Winkel’s Harmonie’ staat te trappelen om eind augustus weer samen te oefenen. 25 augustus mogen de leden weer bij elkaar komen om voor de eerste keer in lange tijd samen te oefenen. Per september beginnen ook de muzieklessen weer.

Muziek verbroedert, ook tijdens corona

In de tussentijd hebben de leden thuis de partijen van het nummer Sofia van Alvaro Soler ingestudeerd en opgenomen waarna dirigent Astrid Gorter alles naadloos in elkaar heeft gemonteerd. Een mooi stuk dat zeker de moeite waard is om te luisteren. Het resultaat is te zien en te horen op www.winkelsharmonie.nl.

Winkel's Harmonie

Winkel’s Harmonie is opgericht in 1889. De vereniging is ondanks haar leeftijd echter nog springlevend. De enthousiaste leden repeteren iedere dinsdagavond in de zaal van Cafe Beentjes onder de bezielende leiding van Astrid Gorter. Daarnaast hebben zij een jeugdorkest: Toetti onder leiding van Wilma Beers, waar de leerlingen ontdekken hoe leuk het is om samen muziek te maken.

Meespelen

Uiteraard is de harmonie altijd op zoek naar nieuwe leden om ons orkest uit te breiden. "Speelt u ook een instrument en wilt u graag met ons meespelen kom dan gerust een keertje kijken en luisteren, u bent van harte welkom! Ook als u nog geen muziekinstrument speelt, maar dat wel graag zou willen leren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een instrument wordt gratis door onze vereniging ter beschikking gesteld," aldus de leden.