Kleding is vaak nog mooi en goedkoop
Kleding is vaak nog mooi en goedkoop (Foto: Elena Sannikova from Pixabay.jpg)

Dorcas Schagen open voor bezoekers als vrijwilligers

SCHAGEN - Op 2 juni is de Dorcas Kringloopwinkel in Schagen weer open gegaan. Met 8 tot 10 vrijwilligers per dag mag de winkel in Schagen 25 klanten ontvangen. De eerste maand heeft de winkel met een mooi resultaat mogen afsluiten.

Er is bewust niet veel ruchtbaarheid gegeven aan de heropening van de winkel in juni. Volgens een medewerker van Dorcas komt dat omdat de vrijwilligers niet wilden dat er teveel mensen buiten moeten wachten wegens het afstandbeleid of dat er moest worden gewacht op een vrijgekomen mandje.


Na een mooie eerste maand mogen er weer meer bezoekers in de winkel. Dorcas is geopend op dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. Er komen ook dagelijks heel veel nieuwe spulletjes binnen, zodat er elke dag weer wat nieuws te vinden is.

Straks in augustus is er opruiming van de zomerkleding opruimen voor heel spectaculaire prijsjes. Verder is er elke week wel een leuke aanbieding op een van de afdelingen te vinden.

Vrijwilligers worden

Het team van vrijwilligers kan wegens het hoge bezoekersaantal en veel ingebrachte kleding wel nieuwe leden gebruiken. Kom gerust eens kijken op maandag- of woensdagochtend want dan zijn we aan het sorteren en prijzen. We beginnen dan om 9.30 uur met een kopje koffie, daarna worden de werkzaamheden verdeeld of meld je aan de balie op een van onze open dagen. Voor meer informatie even bellen naar 0224-214278 of 06-13548146