Kofferbak seizoen weer volledig van start.
Kofferbak seizoen weer volledig van start. (Foto: aangeleverd)

Kofferbakseizoen volledig van start

REGIO - Het seizoen is inmiddels vier maanden oud en eindelijk draaien alle markten van organisator Flip Kos Markten weer. De belangstelling is enorm. Mede omdat een aantal andere markten niet door kon of mocht gaan in verband met het niet kunnen voldoen aan de coronavoorwaarden.

In Den Helder waren de vergunningverstrekkers er redelijk snel uit. Nadat de regering bekendmaakte dat organisatoren niet tot 1 september hoefden te wachten, kon de eerste markt bij de Donkere Duinen in Den Helder vrijdag 10 juli van start, gevolgd door de nieuwe Kringloopmarkt op de Zandloper in Julianadorp afgelopen 13 juli.

Schagen

De gemeente Schagen moest langer nadenken over het afgeven van de vergunning. Afgelopen donderdag 30 juli ging eindelijk het licht op groen voor de Kofferbakmarkt bij camping de Nollen. In verband met de enorme belangstelling is digitaal inschrijven voor de Donkere Duinen verplicht. Voor de Zandloper en de Nollen kan ook digitaal worden ingeschreven.

Deelnemers die hier wat moeite mee hebben kunnen ook zonder inschrijving aan de laatste twee markten meedoen, omdat daar nog voldoende ruimte is.


Alle markten en voorwaarden staan vermeld op

www.flipkosmarkten.nl.