Anita van der Gulik.
Anita van der Gulik. (Foto: aangeleverd)

Workshops en cursussen door Praktijk Anita van der Gulik

DIRKSHORN - Anita van der Gulik geeft in het najaar diverse workshops en cursussen in Dirkshorn.

Kennismaken met spiertesten. Tijdens deze avond leer je op de juiste manier een betrouwbare spiertest uitvoeren zoals die wordt gebruikt in de Kinesiologie. Je leert een aantal basisbalans technieken, emotionele stress verminderen en welke voeding energie geeft of juist energie kost. Deze workshop wordt gegeven op 9 september.

Kom in je Kracht

In deze workshop leer je meer energie te hebben en hoe je eigen energie terug kunt vinden. Je weerbaar te maken voor emoties en meningen van anderen. Je leert je eigen emoties en die van anderen te herkennen. Je leert jezelf weer in je eigen kracht te zetten. Deze workshop wordt in twee avonden gegeven, op 17 en 24 september.

Touch for Health

Touch for Health is voor iedereen eenvoudig en makkelijk te leren. Gewoon voor huis-, tuin- en keukengebruik. Om jezelf te helpen, je gezin, vrienden en bekenden. De spiertest staat centraal in deze cursus. Hiermee leer je communiceren met het lichaam, zodat je weet wat het nodig heeft om weer in balans te komen. Deze cursus wordt in één weekend gegeven, op 9, 10 en 11 oktober.

Met succes je stress te lijf

In deze cursus wordt het verschijnsel stress onderzocht. Je krijgt achtergrondinformatie over stress en je leert wat stress met jou persoonlijk doet en hoe het jouw leven beïnvloedt. Dat doen we met verschillende oefeningen en spiertesten. Natuurlijk leer je ook verschillende technieken om het stressniveau omlaag te krijgen. Een belangrijk onderdeel van deze cursus is dus werken aan je bewustwording. Deze cursus wordt in drie dagen gegeven, op 24, 31 oktober en 7 november.

Persoonsontwikkeling

De cursus ‘Touch for Health’ en ‘Met succes je stress’ te lijf zijn geschikt om te volgen in het kader van persoonsontwikkeling. Vraag bij jouw personeelszaken naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze workshops en cursussen kan je mailen naar info@praktijkanitavandergulik.nl of bellen naar Anita 06-27303224. Of kijk op de website www.praktijkanitavandergulik.nl

Praktijk Anita van der Gulik, Massage en Kinesiologie, Schoolstraat 14, Dirkshorn.

Anita van der Gulik