Joost Botman als Johnny Cash.
Joost Botman als Johnny Cash. (Foto: pr)

Johnny Cash, What is Truth?

SINT MAARTENSBRUG - Een beperkt aantal mensen kan zaterdag 12 september genieten van de muziek van Johnny Cash. Dit uiteraard vanwege de anderhalve meter maatregel door het Corona virus.

Een ode aan 'the man in black'

Joost Botman (bekend van de vertolking van Simon and Garfunkel) en gitarist Cok van Vuuren brengen een ode aan Johnny Cash. Ook nu weer zal Joost de songs afwisselen met verhalen over “the Man in Black”, die een geschiedenis kende van katoenplukkerszoon tot superster en bol stond van tegenstellingen. Drugssmokkel en religie, drankmisbruik en familieman met een fascinatie voor het gevangenisleven.


Een mooi programma waarbij Joost het publiek meeneemt in een verhaal en twintig songs van een van de grootste iconen in de Amerikaanse muziekgeschiedenis.

Coronaregels

Let op! Er kunnen 60 mensen in het kerkje, waarbij koppels in de kerkbanken niet naast elkaar, maar achter elkaar plaats moeten nemen. Indien 3 of 4 mensen uit één huishouden het optreden bij willen wonen, zouden zij samen in een kerkbank plaats kunnen nemen, dan kunnen er misschien nog wat meer mensen het optreden bijwonen.


De organisatie wil dan ook graag vooraf, dus bij het bestellen van de kaarten, weten of de kaarten voor mensen uit één huishouden zijn. Voor alle overige bezoekers geldt dat mensen in koppels van 2 plaats nemen, dit mag ook indien ze niet uit hetzelfde huishouden komen.

Kaartverkoop

Kaarten à € 16,- euro zijn te bestellen via de website: https://www.ticketkantoor.nl/shop/maninblack5


Johnny Cash door Joost Botman. Zaterdag 12 september van 20.00 - 22.00 in het kerkje van Sint Maartensbrug.