Elma verwelkomt u hartelijk in de mooie zaak.
Elma verwelkomt u hartelijk in de mooie zaak. (Foto: aangeleverd)

Feest bij Elma Fashion Style & Trends

ANNA PAULOWNA - Wat 28 februari 2008 als een uitdaging begon, is nu 28 augustus 2020 een winkel die zich al 12 ½ heeft bewezen in de regio. Elma Fashion Style & Trends is een begrip in Anna Paulowna. Een winkel waar niets moet, maar alles kan en mag.

Elma Fashion Style & Trends bestaat 12 ½ Jaar

En nu zeker in deze onzekere tijden waar contact dichtbij niet meer voor iedereen vanzelfsprekend is. Dus mag je bij Elma altijd de kleding op zicht mee naar huis als je dat liever wilt, en dan thuis op je gemak passen en combineren. Natuurlijk kan dat ook nog steeds veilig en op afstand in de winkel waar Elma en Tosca je graag adviseren over de laatste trends, je helpen met combineren en je soms uit je veilige “comfort zone” halen. Want wat is er mooier dan eens wat anders te proberen. Bijna iedere dag komt er wel iets nieuw binnen en daarom is er altijd een wisselende collectie. Zoals nu met de nieuwe najaarscollectie, mooie warme kleuren van de merken: YaYa, Tramontana, ZIZO, Maicazz, Helena Hart, Esqualo, Elvira en Saint Tropez. Veel bruin tinten, paars wat erbij komt, grijs/zilver en natuurlijk zwart geprinte broeken. Tevens blijft de travelkwaliteit altijd favoriet. Veel plooi (plissé)rokken, mooi te combineren met leuke shirts, trui of jeans.

Wie benieuwd is na de collectie kan vanaf nu ook terecht op de nieuwe webshop www.elmafashionstyletrends.nl of volg elmafashionstyletrends op Facebook en Instagram. Maar natuurlijk is een bezoek aan de winkel zeker de moeite waard. Zeker vanwege de actie i.v.m. het 12 ½ jarig jubileum.

Vanaf 29 augustus tot 5 september ontvangt iedere klant 12 ½ % korting op de gehele nieuwe najaarscollectie. Dus tot ziens in onze winkel.