Afbeelding
(Foto: )

‘West-Friese verkoopstalletjes langs de weg’ ondersteunt lokale ondernemers

Met bijna 40.000 leden en ruim 1700 verkoopstalletjes is de Facebookgroep West-Friese verkoopstalletjes langs de weg en verkoopstalletjes.nl een groot succes.

West-Friese verkoopstalletjes langs de weg is een initiatief van Peter de Rooij en Mike de Landgraaf. Hiermee bieden ze lokale ondernemers de mogelijkheid om hun verkoopstalletje onder de aandacht te brengen. Dat het zo’n groot succes zou worden hadden ze nooit gedacht. “Het is enorm leuk om van de stalletjeshouders te horen dat hun klantenkring veel groter is geworden. Dat is waar we het voor doen, het ondersteunen van de lokale boeren en telers,” vertelt Peter. “Voor beide partijen biedt het een voordeel: de lokale ondernemer krijgt een eerlijke prijs voor zijn producten en de consument kan verse producten voor een goede prijs kopen en dit combineren met een tour door de regio.”

Er wordt momenteel aan een aantal nieuwe functies en ideeën gewerkt, zoals routes i.c.m. (boeren)uitjes, recepten en het huren van een (elektrische)fiets, Solex of Eend.

Word lid van de Facebookgroep West-Friese verkoopstalletjes langs de weg en bekijk op www.verkoopstalletjes.nl de kaart met alle verkoopstalletjes bij jou in de regio.