Kom naar de open dag op zondag 13 september.
Kom naar de open dag op zondag 13 september. (Foto: pr )

Open dag van Fitnessclub Schagen

SCHAGEN - Heb jij ook te lang stilgezeten tijdens corona? Dan is dit het moment om weer iets te gaan doen op sportief gebied. Kom zondag 13 september naar de open dag! Dit is dé kans om een kijkje te nemen in onze fitnessclub, vragen te stellen en te ontdekken of onze club bij jou past.

In onze fitnessclub nemen wij verschillende maatregelen om de veiligheid van onze leden en collega’s te kunnen waarborgen en te kunnen voldoen aan de richtlijnen van de 1,5 meter-samenleving. Zo hebben we looproutes gemaakt en vragen we je bij binnenkomst om jouw handen te desinfecteren. Er is voldoende ruimte tussen de fitnessapparatuur en door de gehele ruimte vind je desinfectiedoekjes om de fitnessapparatuur na gebruik schoon te maken.

Exclusief bij Fitnessclub Schagen: eGym

Heb je niet veel tijd om te sporten, maar wil je wel resultaat behalen? Dan is onze eGym in Schagen echt wat voor jou! Onze eGym is een combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-Coach stelt alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet.

Onze succesformule

We gaan altijd van start met een fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland. Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we jouw trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest.

Open dag actie

Tijdens onze open dag kun je profiteren van een leuke actie! Wanneer jij je op zondag 13 september tussen 10.00 – 16.00 uur inschrijft als nieuw lid hoef je geen inschrijfgeld te betalen t.w.v. € 25,-. Daarnaast ontvang je bij jouw inschrijving € 10,- shoptegoed om te besteden in onze ledenwebshop! Om te profiteren van deze open dag actie kun je ook de hele dag via de website inschrijven.


Fitnessclub Schagen.
Kaagweg 21, Schagen.
Tel: 0224-214846
E-mail: schagen@fitnessclubnederland.nl
Website: www.fitnessclubnederland.nl/clubs/schagen/


Fitnessclub Nederland is de trotse partner van schaatster Irene Schouten.