Afbeelding
(Foto: )

‘TAFEL VAN 10’ in de OldSkoel

BURGERBRUG - Op vrijdag 4 september wordt er weer een Tafel van 10 georganiseerd in de OldSkoel in Burgerbrug.

De bedoeling van deze Tafel van 10 is om elkaar tijdens een verrassingsdiner met 3 gangen te ontmoeten, nieuwe contacten op te doen en elkaar beter te leren kennen. Het diner wordt bereid door Jessica Heetebrij, één van de huurders van een ruimte in de OldSkoel.

De OldSkoel is een voormalig schoolgebouw in Burgerbrug, waar mensen bij elkaar komen en dat inmiddels is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Elke week komen er bezoekers naar de OldSkoel voor koffie, gebak, een gesprek, sieraden en tweedehandskleding in het lokaal van Jessica Heetebrij, het bezoeken van het Muziekatelier van zangeres Helen Botman, om te snuffelen naar artikelen in de brocante Le bouche à oreille, het Viltlokaal van Evelien Linschoten of het plukken van bloemen in de pluktuin.

Geïnteresseerden voor de Tafel van 10 kunnen zich vóór dinsdag 1 september inschrijven via het emailadres: info@jessicaheetebrij.nl. De kosten voor dit drie-gangen-menu zijn 10 euro per persoon (maximaal 10 personen) en aanvangstijd is 10 seconden over 19.00 uur in de OldSkoel aan de Grote Sloot 116a in Burgerbrug. Bij de Tafel van 10 gelden de coronamaatregelen, zoals door de overheid vastgesteld.