Jeroen Borst.
Jeroen Borst. (Foto: aangeleverd)

Tuinonderhoud Jeroen Borst

MIDDENMEER - Tuinonderhoud Jeroen Borst is een eenmansbedrijf, dat zich richt op professioneel tuinonderhoud en snoei voor alle type bestaande tuinen.

"Ik doe alle werkzaamheden zelf", zegt Jeroen. "Van 2008 tot en met 2012 heb ik in Alkmaar de opleiding gevolgd tot vakbekwaam hovenier. Vorig jaar ben ik van Limmen naar Middenmeer verhuisd, omdat ik ruimte zocht voor mijn bedrijf. Ik woon graag in deze regio."

Decennium

bestaat inmiddels tien jaar en met veel plezier houdt Jeroen het onderhoud van bedrijfs- en particuliere tuinen bij. Denk aan het tuinonderhoud van alle soorten tuinen, ook kleine tuinen. Het aanleggen, maaien en bemesten van grasmatten. Mos- en onkruidbestrijding. Vakkundige snoei struiken en bomen. Snoei vaste beplanting. Bemestingsadvies en plan tuin. Vakkundige snoei fruitbomen. Vakkkundige snoei coniferen. Het afvoeren van tuinafval en overige werkzaamheden op aanvraag.

Bel voor gratis offerte

"Ik kom graag langs voor een gratis en vrijblijvende offerte. De uitvoer van de werkzaamheden zijn altijd op afspraak." Vragen of interesse? Neem contact op met Jeroen Borst: Tel: 06-4180 3734 of www.jeroenborst.nl of info@jeroenborst.nl