Er zijn veel mogelijkheden om te blijven fietsen.
Er zijn veel mogelijkheden om te blijven fietsen. (Foto: aangeleverd)

Als fietsen niet meer gaat…

ANNA PAULOWNA - Onzekerheid, evenwicht of angst om te vallen is een reden om niet meer te fietsen. Dit is jammer. Bewegen is zowel geestelijk als lichamelijk goed voor een mens. Juist als je ouder wordt of een aandoening hebt.

Fietsen stopt niet als fietsen op een tweewieler niet meer lukt.

Vaak denkt met direct aan een scootmobiel als fietsen op een 'normale' niet meer gaat. Maar fietsen stopt niet als fietsen op een tweewieler niet meer lukt. Een driewielfiets biedt in veel gevallen een oplossing.

Veel mogelijkheden

Er zijn vele mogelijkheden. Ook als het trappen met de benen niet meer gaat zijn er hand aangedreven fietsen (ook met elektrische ondersteuning). Wind door het haar, er op uitgaan, de natuur in of even naar de winkel fietsen geeft enorm veel energie.

Er zijn veel mogelijkheden en die laten de medewerkers van De Betue van 20 tot en met 22 augustus graag zien. Men kan ook samen met partner, familielid of kennis fietsen op een duofiets. Zorgoutlet De Betue verkoopt en verhuurt aangepaste fietsen. Zorgoutlet De Betue ondersteunt het project Blijven trappen in de gemeente Hollands Kroon, Schagen en Den Helder.

Meer informatie

Zorgoutlet De Betue is te vinden aan de Nieuweweg 3, 1761 EC te Anna Paulowna. 0223 75 49.69.

www.zorgoutletdebetue.nl