Afbeelding
(Foto: Marc Moussault)

Restaurant La Première bestaat 25 jaar

ANNA PAULOWNA - Ondanks corona willen John en Simone er voor de komende maanden toch een mooi feest van maken.Niet letterlijk, maar figuurlijk in de vorm van feest op je bord met een mooie selectie van gerechten die de afgelopen 25 jaar zijn bereid verpakt in een nieuw jasje anno 2020.

Al 25 jaar een feest van smaken

Dit jubileum-menu bestaat uit 5 gerechten en iedereen krijgt vooraf een glaasje bubbels aangeboden om te proosten.

John en Simone namen in 1995 toenmalig restaurant De Smidse over en doopten het om in La Première. Het stel mikte op een doelgroep in het hogere segment en dat lukte, mede door goede recensies in culinaire vakbladen en vermeldingen in het blad LEKKER tot de 500 beste restaurants van Nederland. Anna Paulowna kwam op de culinaire kaart te staan en bracht ook gasten van buiten de regio naar de polder.

Om de doordeweekse avonden nog meer rendabel te maken zijn zij in 1996 gestart met kookcursussen en workshops en dat is een gouden greep geweest. Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds helemaal hot. Jammer genoeg kunnen de kooklessen nu niet doorgaan en worden doorgeschoven naar volgend jaar.

Door de corona crisis heeft het ondernemerspaar ook weer een nieuwe markt aangeboord en dat zijn de Ophaalmenu’s voor thuis. Elke weekend een menu dat je in een handomdraai kunt bereiden en serveren.

In het restaurant wordt uitsluitend nog een verrassingsmenu geserveerd. Alle producten en ingrediënten worden donderdag en vrijdag supervers aangeleverd en verwerkt in het menu.


Een feest van smaken bij restaurant La Première. Smidsweg 4, 1761 BJ Anna Paulowna