De mannen maken er een flinke show van.
De mannen maken er een flinke show van. (Foto: pr )

Stamppot on the rocks? met Magnusmannen in AlphaRock

SCHAGEN – Het is zaterdagavond 14 november ?Stamppot on the rocks? in zaal Alpha te Schagen. De Magnusmannen houden in samenwerking met Alpha een muziekdiner in het horeca-etablissement aan de Loet. Of beter: rock uit de jaren 60 en 70 met de bekende rockband Memphis, gecombineerd met oer-Hollandse stamppotten.

Natuurlijk volgens de coronaregels. Het diner is 100% NL: Alpha serveert verschillende stamppotten in de vorm van hutspot, zuurkool, boerenkool en andijviestamppot. De muziek is op-en-top Engels. Denk aan de muziek van legendarische bands als Slade, Mud, The Sweet, Bryan Ferry, Gary Glitter en Queen.

Veelzijdige band

Memphis wordt gevormd door de broers Remi en Edwin Beukers (gitaar, bas, keyboard en zang), Rob Sibbald (drums) en Schagenaar Roland Schaafsma (zang, gitaar). De veelzijdige band speelt tijdens ?Stamppot on the rocks? 3 of 4 blokken, op iets aangepaste geluidssterkte.

De stamppotten worden aan tafel geserveerd, om het geloop tot een minimum te beperken. De bezoekers zitten met vier personen aan een tafel.

Reserveren

Tickets kosten 28,- euro en zijn alleen verkrijgbaar via www.magnusmannen.nl . De entree voor de muziek, het diner en 3 drankmunten p.p. zijn in dit bedrag inbegrepen. De deur van zaal Alpha opent op 14 november om 18:30 uur. Vanaf ongeveer 19.00 uur start het diner en om 20:00 uur begint het eerste optreden van Memphis.


Afbeelding