Afbeelding
(Foto: pr)

Kledinginzameling Schagens Harmonie

SCHAGEN - Schagens Harmonie houdt zaterdag 3 oktober haar halfjaarlijkse kleding inzameling, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de kas van Schagens Harmonie. Dat geld is hard nodig, want door de Corona-crisis en de aanbevelingen van het RIVM, kan de Harmonie geen gebruik meer maken van de vaste oefenruimte in Markt 18.

De ‘talentenvloer’ is domweg te klein om het orkest van ongeveer 45 mensen de vereiste ruimte te geven om te kunnen repeteren. Daarom heeft de haronie moeten uitwijken naar een Gymzaal aan de Vincent van Goghlaan in schagen die wél ruim genoeg is en die op natuurlijke wijze (ramen open!) geventileerd wordt. Voor de vereniging betekent het echter wel dat er een jaar lang voor twee locaties huur moeten wordt betaald.

Andere inbrenglocatie

Van oudsher kon Schagens Harmonie met de aanhanger gebruikmaken van de parkeerplaats bij ‘Van Slageren Keukens’. Door de noodlottige brand die dit bedrijf volledig verwoest heeft, wijken wij uit naar de parkeerplaats van de naastgelegen GAMMA. Zaterdag 3 oktober, dus van 11.00 tot 14:00 uur op de parking van de GAMMA.