Patrick Venema, het bepalende gezicht van Fietsservice Schagen.
Patrick Venema, het bepalende gezicht van Fietsservice Schagen. (Foto: aangeleverd)

Fietsservice Schagen verkoopt nieuw Nederlands fietsmerk

SCHAGEN- Fietsservice heeft na onder meer Pointer, Leader Fox en Vogue een nieuw Nederlands merk in het assortiment opgenomen: Brinckers. E-bikes met een actieradius van minimaal 80 tot 150 kilometer.

E-bikes met een middenmotor, voorwielmotor en ook accu’s die verwerkt zijn in het frame. Waarbij de aandrijving afkomstig is van de A-merken Bafang en Bosch. Tel hierbij op de brede banden en de sportieve looks in het algemeen en je kunt spreken van een aantrekkelijke fiets die nog aantrekkelijker is door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. En dan is er nog die eigenschap die Brinckers nog meer onderscheidt van andere merken.,,Fietsen van Brinckers hebben, zo stellen zowel consumenten als experts in de fietsenbranche, de ideale pasvorm”, vertelt Patrick Venema, het bepalende gezicht van Fietsservice Schagen.

,,Oftewel: De zithouding op de fiets wordt als erg prettig ervaren.” Brinckers is door het sportieve uiterlijk voor elke doelgroep interessant, maar de ideale pasvorm maakt het merk voor ouderen in sommige gevallen zelfs een uitkomst. Ook al doordat op de meeste uitvoeringen minimaal acht versnellingen zitten wat het fietsgemak verder verhoogt. Ook enviolo, naar het Nederlands vertaald traploos schakelen, is een optie op de Brinckers-uitvoeringen. Meer weten? Zie de advertentie in deze krant in de voetbalspecial bij Schagen United of bel naar 0224-227171.