Wie wordt het nieuwe baasje voor Carolien?
Wie wordt het nieuwe baasje voor Carolien? (Foto: Dierenopvang Schagen Hollands Kroon)

Baasje gezocht voor oudere poes Carolien

Voor Bertus het Zijdehoenderhaantje is gelukkig belangstelling en mogelijk met het verschijnen van deze krant weer een nieuw fijn thuis met een paar hennetjes gevonden.


Deze week in Baasje Gezocht aandacht voor een oudere dame in de opvang. Een poes, met een prachtige glanzende zwarte pantervacht. Een oudere dame, dat zeker, ze is geschat op een leeftijd van ongeveer dertien lentes. Je merkt het wat aan haar oogopslag en haar al wat schorder wordende mauwtje. Maar verder is ze nog goed actief. Ze blijkt in de opvang niet zo heel erg gecharmeerd van soortgenootjes. Maar mensen vindt ze wel heel erg lief. Een van haar hobby’s is dan ook zeker om op schoot te zitten en geaaid te worden. Omdat ze gevonden is, toen nog een beetje wankel op de pootjes, maar nu weer helemaal fit, is er niets van haar achtergrond bekend. Andere dieren, kinderen, hoe ze daar mee omgaat weet men in de opvang niet. Het meest ideale, zoals nu lijkt voor Carolien, zoals ze genoemd is, zou een plekje zijn waar er vaak iemand thuis is. Maar waar geen andere dieren wonen en het niet al te druk is. Een schoot waar ze veel op mag liggen en straks als het kouder wordt een warm plekje bij de kachel, of cv installatie natuurlijk. Carolien is door de dierenarts uitgebreid onderzocht en heeft ook nog een gebitsbehandeling ondergaan. Ze is nu helemaal klaar voor een fijn nieuw thuis met eigen dienaren.

Heb je belangstelling voor dit mooie poesje, neem dan telefonisch contact op met de DierenOpvang in Tuitjenhorn via 0224-551818.