Het Colori Ensemble.
Het Colori Ensemble. (Foto: pr )

Intiem concert met Colori Ensemble

SINT MAARTEN - Zaterdag 10 oktober is er een prachtig concert in het kerkje Valkkoog. Het Colori Ensemble zal dan op twee tijden, nl 17.00 uur – 18.00 uur en om 20.00 uur – 21.00 uur een prachtig concert verzorgen op fluit, piccolo, altfluit, hobo, althobo, marimba en vibrafoon.

Rianne Jongsma op fluit, piccolo, altfluit; Wilma Jongsma op hobo en althobo en Arjan Jongsma op de marimba: drie jonge, zeer begaafde musici uit één gezin. Elk van hen heeft op jonge leeftijd al prestigieuze prijzen en concoursen gewonnen. Wij zijn zeer vereerd dat ze in het kerkje van Valkkoog een concert komen geven.


Ze spelen een bijzonder, interessant en gevarieerd modern-klassiek programma: Van Cesar Franck (1868) tot hedendaags 2018 waaronder van de Friese Sipke Hoekstra. Wereldmuziek-tinten zijn ook vertegenwoordigd in dit programma:
Bartók, Piazolla en Sephardische melodieën.


Een concert om te genieten van de fabuleuze virtuositeit van deze familie, te genieten van de bijzondere instrumenten-combinatie en de muziekkeuze die je van begin tot eind zal kunnen boeien.


U moet reserveren op onze website: www.kerkjevalkkoog.nl. Er zijn twee concerten van een uur, zodat we meer publiek de gelegenheid kunnen bieden, om weer van live muziek te kunnen genieten.


De betaling gaat per IDEAL via de site. Vanwege de laatste maatregelen omtrent corona zijn er maximaal 30 mensen per concert welkom.

Valkkogerweg 39, 1744 GB Sint Maarten