Opnames voor de nieuwe Bejo rassen.
Opnames voor de nieuwe Bejo rassen. (Foto: aangeleverd)

Ontdek de nieuwe Bejo rassen virtueel!

Het is bijzonder belangrijk om kennis te delen over Bejo’s rassen met collega’s en klanten. Omdat we de Open Dagen dit jaar helaas niet kunnen organiseren, promoten we onze nieuwste en recent gelanceerde rassen via film. Volg onze virtuele 'Première Bejo Varieties' om van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven.

De focus van de gewasfilms ligt op de eigenschappen van de rassen en de mogelijkheden die deze bieden voor de markt; uiteraard toegespitst op telers, plantenkwekers, dealers en industrie. Om al een tipje van de sluier op te lichten zullen we rassen presenteren in de gewassen, wortel, kool, ui, sla, augurk en prei.


Een voorbeeld hiervan is ons nieuwe vroege wortelras Narvik; een slank en glad Nantes-type met een goede smaak. Ook het witte kool bewaarras Axel (Bejo 3268) zullen wij onder de aandacht brengen; dit is een sterk, gezond ras met een goede opbrengst. Ook Bowler zullen wij belichten: een uniform preiras met lange schacht, dat eenvoudig te schonen is.


De video's worden ondersteund met interne trainingsdagen, zodat Bejo collega’s uitstekend op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en zij onze partners in de keten gespecialiseerd advies kunnen blijven geven.


En zo zullen we nog veel meer rassen onder de aandacht brengen: volg daarom de virtuele ‘Première Bejo Varieties’ op onze website en/of social mediakanalen en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.


Blijf op de hoogte > #PBV20