Kom langs bij Robs Accessoires.
Kom langs bij Robs Accessoires. (Foto: website Robs Accessoires)

Rob’s Accessoires nu ook verkooppunt voor quads, brommers en scooters

’T ZAND- Rob’s Accessoires geniet al decennia een grote naam als het gaat om de motoruitrusting van motorliefhebbers. Het bedrijf ontwikkelt zich echter verder dan alleen dat.

Vorige week was al in een advertentie in deze krant te lezen dat de Zandtemer onderneming tegenwoordig ook hoogwaardige scooters van het merk Sym Fiddle verkoopt.

Deze scooters, die verkrijgbaar zijn vanaf 1848 euro afleverklaar, zijn niet alleen met hoogwaardige materialen aangekleed, maar hebben ook met een viertaktmotor een aandrijving die er mag zijn.

Rijklaar oplevering

Daarnaast verkoopt de onderneming sinds kort ook Rieju schakelbrommers die rijklaar opgeleverd worden voor om en nabij de drieduizend euro. Voor iets meer heb je de Black Limited Edition in bezit.

Tenslotte kun je bij Rob’s Accessoires nu ook terecht voor quads van het topmerk Polaris. Met 4x4 aandrijving voor agrariërs op het land, een kinderuitvoering en de mogelijkheid om het voertuig op kenteken te zetten zodat je er ook de weg mee op kunt.

Niet op kenteken

Rob’s Accessoires verkoopt verder quads van het topmerk Honda. Deze kunnen echter niet op kenteken worden gezet. Meer info via 0224-591230 of kom langs op de Korte Belkmerweg 7 (op dinsdag en woensdag is het bedrijf dicht, wel op zaterdag en zondag geopend).