Met tal van nieuwe woonprogramma’s is de showroom weer compleet vernieuwd.
Met tal van nieuwe woonprogramma’s is de showroom weer compleet vernieuwd. (Foto: aangeleverd)

Feestelijke oktober woonmaand bij de Schakel

DEN HELDER - Oktober is feestmaand bij de Schakel. Omdat het elke dag een feestje is om in de vernieuwde showroom klanten te mogen adviseren en de mooie nieuwe collecties te presenteren, wordt met name in oktober woonmaand extra aandacht geschonken aan de klanten.

Gratis workshops bij De Schakel wonen en slapen

Tijdens het woonweekend van 3 en 4 oktober is Patricia van Aenders aanwezig met allerlei lekker bereide hapjes en drankjes. Zij organiseert op zaterdag en zondag, in samenwerking met de Helderse Suus Geluk, drie gratis workshops: ‘Laat de natuur uw inspiratie zijn!’.

Prachtig inspiratiestuk

Oktober is met uitstek een herfstmaand en biedt de natuur tal van voorbeelden om een prachtig inspiratiestuk te maken. Onder leiding van Suus gaan deelnemers samen aan de slag om een prachtig stuk voor thuis te maken. Alle materialen worden gratis ter beschikking gesteld, maar neem wel zelf een schaal of vaas mee of koop een mooi exemplaar in de showroom!

De gratis workshops op zaterdag beginnen om 10.00 en 14.00 uur. Op zondag begint deze om 14.00 uur. Deelname aan de workshops is gratis, maar gezien de belangstelling is opgave verplicht om verzekerd te zijn van een plek! (Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM in acht gehouden!). Opgeven kan via de mail: info@aenders.nl.

Showroom compleet vernieuwd

Met tal van nieuwe woonprogramma’s, zitmeubelen, relaxfauteuils, boxsprings en linnenkasten, is de showroom weer compleet vernieuwd. Met onder andere het nieuwe woonprogramma Room. Een mooi eigentijds programma in onyx Lamulux. Een praktische kunststof met houtreliëf. De schuifdeur geeft een stoer en landelijk effect aan de kasten. Met de ovale eetkamertafel wordt een heerlijke plek gecreëerd om lekker te tafelen. Maar ook het aantal relaxbanken is sterk uitgebreid. Zowel in ‘gewone’ banken, als ook in hoekbank-opstellingen. Relaxen wordt steeds mooier, fijner, maar is zeker ook betaalbaar.

Boxspings en matrassen

Met het merk Avek heeft de Schakel wonen en slapen een prachtige collectie boxsprings (en matrassen) in huis met uitstraling en een zeer goed ligcomfort! Diverse opstellingen in prachtige nieuwe stoffen en nu tijdens oktober ook met een gunstige aanbieding. Kom zelf het comfort ervaren!

Aanbiedingen

Daarnaast zijn er vele aantrekkelijke aanbiedingen en waarderen wij elke aankoop met een mooi cadeau. Op de website is alle informatie te vinden over de workshops, acties en cadeaus: www.deschakelwonen.nl.

De Schakel wonen en slapen is gevestigd op het Ravelijncenter in Den Helder.

De Schakel heeft prachtige collectie boxspings en matrassen in huis.