Sneaker blijven modebeeld bepalen.
Sneaker blijven modebeeld bepalen. (Foto: Pexels.com)

De mooiste herfst/winter schoenentrends

Veel vrouwen leiden aan een serieuze schoenenverslaving en dat is eigenlijk niet zo gek. Schoenen zijn nou eenmaal een stuk liever voor het vrouwelijk lichaam dan een jeans, jurk of top - naaldhakken daar gelaten. Want waar je kleding gelijk protesteert als je een broodje kroket te veel gegeten hebt, vergeven je schoenen je gelijk.

Schoenen passen namelijk altijd. En er lijkt ook wel altijd plek in je schoenenkast te zijn voor een paar extra. Benieuwd welke herfst schoenen 2020 jouw hart zullen veroveren? Kijk mee naar deze schoenentrends van het aankomende seizoen.

Schoenen met punt

Het is haast om gek van te worden: moesten de neuzen van onze schoenen nog niet zo lang geleden het liefst vierkant zijn, nu zijn het vooral spitse neuzen die we voorbij zien komen. Vooral enkellaarsjes - plat of gehakt - zijn helemaal volgens de laatste wintertrends.

Biker boots

Een schoenentrend die de zomer overleefd heeft: ook aankomende herfst en winter steel je de show op een paar chunky combat boots (of biker boots). Dr. Martens heeft ze zoals elk jaar in zijn collectie maar er is meer moois te vinden in onze shop. Het combineren van deze boots is een makkie, want ze passen eigenlijk overal bij.

Sneakers in neutrale kleuren

Ook deze herfst en winter zullen de winkels weer vol staan met de mooiste exemplaren. Dit seizoen doen de sneakers mee met de zogenaamde neutrals trend die al een tijdje rondwaart in modeland. Oftewel: kleuren zoals wit, beige, nude en bruin in de hoofdrol. En je voeten mogen nu ook mee doen.


(www.fashionchick.nl)

Of wat dacht je van loafers? Het fijne van deze schoenen: ze zitten heerlijk.