Afbeelding
(Foto: Ronald Rietman)

Wondermooie tweestemmigheid van The Lasses

BURGERBRUG - The Lasses komen op herhaling in Burgerbrug! Na een concert voor een bomvol kerkje in januari 2018, komt het folkduo op 18 oktober weer naar de Herboren Toren. Een bomvol kerkje zal het in deze coronatijd helaas niet worden. Maar ondanks dit belooft het een prachtige muzikale middag te worden.

Sophie Janna en Margot Merah zingen samen alsof ze zussen zijn. Verhalen over liefde, dood en andere ellende worden gebracht zonder pretentie, vol humor en muzikaliteit.

De Ierse en Amerikaanse folktradities hebben duidelijk hun stempel gezet op de liedkeuze én op het eigen werk van The Lasses. Hun nieuwste album Undone werd gepresenteerd in een uitverkocht Paradiso Noord in Amsterdam en werd wereldwijd zeer enthousiast ontvangen. Margot en Sophie spelen over de hele wereld in folkclubs, kerkjes en huiskamers. Hun intieme liedjes doen het geweldig op kleine podia, maar ook op een festival weten The Lasses met gemak sfeer te creëren. Verwacht wondermooie tweestemmigheid, subtiel gitaarspel en vlammende percussiepartijen op de bodhrán. Datum: 18 oktober. Aanvang 15.00 uur. Entree € 12,50


Coronamaatregelen van de Herboren Toren:

Reserveren is verplicht : jannie.paarlberg53@gmail.com. onder vermelding van naam, email, het aantal personen en of deze wel dan niet uit één familie komen. De reservering is pas definitief als het entreebedrag is overgemaakt op het rekeningnummer van de Herboren Toren.


Het concert zal één uur duren; er is geen pauze en er zullen geen consumpties zijn.

The Lasses