Wobbel de lieve kitten.
Wobbel de lieve kitten. (Foto: Dierenasiel Schagen )

Baasje Gezocht voor kitten Wobbel

Voor hamster Babbel is ook nog een nieuw plekje gevonden. Deze keer in Baasje Gezocht weer aandacht voor een heel leuke jonge kat in de opvang. Het gaat hier om kitten Wobbel.

Wobbel is ongeveer vier maanden oud geschat. Hij kwam binnen, mank, gehavend en voelde zich echt niet lekker. Na enkele dagen opvang, wist hij de harten van alle kattenknuffelaars en dierverzorgers in de opvang al te stelen. Wobbel werd van een bange poeperd toch een enorme knuffelkat. Nu hij na alle goedkeuring weer gezond en wel is, loopt hij in de plaatsingsruimte die hij momenteel deelt met twee soortgenootjes. Een van hen is het leuke schildpadpoesje waar hij het enorm goed mee kan vinden. De twee zijn samen in voor het nodige vertier en kattenkwaad. Dit tot onvrede van poes Moppie, die gelukkig snel verlost is van de twee druktemakers. Voor haar is ook een nieuw thuis gevonden. Wobbel is nog wel voorzichtig naar mensen, maar eenmaal op schoot is hij niet meer weg te denken.

Heb je belangstelling voor dit ontzettend leuke jonge katertje, neem dan telefonisch contact op met de DierenOpvang in Tuitjenhorn via 0224-551818 (optie 1).


Kijk voor meer informatie op: www.dierenasiel-schagen.nl