Verkoopadviseur Jeroen Visser van Groet Auto.
Verkoopadviseur Jeroen Visser van Groet Auto. (Foto: aangeleverd)

The Big Event van Opel bij Groet Auto

SCHAGEN - Opel dealer Tineke Groet in Schagen maakt het kopen van een nieuwe auto nu wel heel aantrekkelijk. Tijdens de spectaculaire show The Big Event, van maandag 21 september tot en met zaterdag 26 september 2020, krijgt men tot € 2.000,- extra inruilwaarde bovenop de Autotelex inruilwaarde op alles wat rolt, rijdt of een stekker heeft. Naast de extra inruilwaarde krijgt eenieder die een nieuwe Opel koopt een gratis tank – of laadpas ter waarde van € 500,- .

Alle modellen van Opel doen mee

"The Big Event strijkt in september 2020 weer in ons land neer", vertelt Arjan Groet. "Ook wij doen mee aan deze grootscheepse voordeelshow Het zal een drukte van belang worden bij ons in de showroom."

Inruil-waardecheque

Via www.groetauto.nl is een inruil-waardecheque aan te vragen. Die kunnen kopers van een nieuwe Opel tijdens de actieperiode verzilveren wanneer ze hun eigen auto bij Groet inruilen. Alle modellen van Opel doen mee.

Extra inruilwaarde

"Ook dit jaar is er weer de verdubbelaar", meldt Arjan, "elke dag zal er 1 taxatie worden uitgeloot die geen € 2.000-, maar zelfs € 4.000,- extra inruilwaarde ontvangt! Om hiervoor in aanmerking te komen, dient men een e-mailadres en NAW-gegevens achter te laten op www.groetauto.nl.

Gratis brandstof

Voor de gratis Tank – of Laadpas ter waarde van € 500,- verstrekt Groet aan de koper van een nieuwe Opel deze pas en deze is tot een jaar na de aankoopdatum geldig. Daarnaast kunt u profiteren van een superscherp Private Lease maandtarief voor uw nieuwe Opel.

Kom dus langs in onze showroom of maak een afspraak bij u thuis met één van onze verkopers.

Opel dealer Tineke Groet | Witte Paal 329 in Schagen | telefoon 0224-215844 | www.groetauto.nl.